Григорій Лепс був одним з тих російських знаменитостей, хто із задоволенням до початку повномасштабної війни, їздив до України. А коли путін напав на нашу країну, то став його підтримувати і відвідувати окуповані міста Донбасу.

Зовсім нещодавно він разом з Ларисою Доліною, Дмитром Дюжевим, Майдановим та іншими "висадилися" в так званій "ДНР".

Про те, як пройшло спілкування Лепса з російськими військовими і концерт для жителів "ДНР", він розповів в інтерв'ю пропагандистові Володимиру Соловйову.

Володимир Соловйов, скріншот
Володимир Соловйов, скріншот

Соловйов запитав у Лепса чи відрізняється аудиторія тимчасово окупованих територій від аудиторій, до яких звик Григорій в росії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Практично ні, на мій погляд. Дуже доброзичливі люди. Вони не розпещені кількістю концертів. Москва і Санкт-Петербург - це інші міста, інше ставлення, але я практично цього не помітив. Дуже по доброму було, прекрасно зустріли, прекрасно проводили. Зробили все, що могли. Цілодобово не відходили від нас, охороняли, Я правда не знаю, навіщо",- відповів співак.

Лєпс. Фото: Youtube
Лєпс. Фото: Youtube

Також йому далося поспілкуватися зі звичайними людьмии з військовими, серед яких у нього є друзі. І тут він зізнався російському пропаганисту в несподіваному:

"Вільно говорять, що українська армія воює дуже гідно, гідний суперник. І це мене не засмучує, а радує. Тому що люди не в ілюзії. Вони ставляться до цього серйозно".

Нагадаємо, що Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно".

Раніше ми повідомляли, що Григорій Лепс через санкції втратив цілий статок.