Відома українська співачка Тоня Матвієнко ніжно привітала свого чоловіка Арсена Мірзояна з Днем народження, який він відзначає сьогодні, 20 травня. Музиканту виповнюється 43 роки.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Тоні Матвієнко у соцмережі Інстаграм. Співачка також виклала один дуже романтичний та інтимний кадр зі своїм чоловіком.

Співачка зізнається, що відчуває сильну тугу за чоловіком. І перше, що вона йому бажає - це перемога України над російським загарбником, який безжально нищить нашу Батьківщину, забираючи життя невинних людей.

Арсен Мірзоян, фото: instagram.com/tonya_matvienko
Арсен Мірзоян, фото: instagram.com/tonya_matvienko

"З днем народження! @arsen_mirzoian Живи, люби, пиши… страшна розлука, туга за тобою неймовірна… я тебе так сильно кохаю, моє сонечко 😫 все буде "перемога", все будемо "Ми" ❤️ - love", - йдеться у повідомленні. Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я ❤️ тебе!", - написав у відповідь дружині Арсен Мірзоян.

"Вітаю, @arsen_mirzoian щастя! Любові! Натхнення! Перемоги!", - приєдналася до привітань співачка Анжеліка Рудницька. Слова побажання також залишила величезна кількість шанувальників творчості Тоні Матвієнко й Арсена Мірзояна.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: instagram.com/tonya_matvienko
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Коментарі: instagram.com/tonya_matvienko
Коментарі: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Ніна Матвієнко не стримала сліз від теплої зустрічі з донькою Тонею і онучками, стоячи на пероні вокзалу: "Емоції переповнювали"

Також ми писали, Тоня Матвієнко возз'єдналася з мамою Ніною в Європі вперше з початку війни: "Всі сльози вже виплакали"

Нагадаємо, Тоня Матвієнко назвала те, що вбереже вас і ваших рідних під час війни: "Для попередження ризиків"