Відома українська виконавиця Антоніна Матвієнко нечасто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч осіб.

На самому початку війни вона опублікувала чорно-білий знімок, в підписі до якого заявила про тяжкість, страх і жах розставання при невизначеному майбутньому.

Тоня і Ніна Матвієнко, фото: instagram.com/tonya_matvienko
Тоня і Ніна Матвієнко, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Але настав той самий довгоочікуваний момент в їх сімействі. Через два місяці війни Антоніна знову змогла побачитися зі своєю матір'ю Ніною Матвієнко.

"Не бачила маму з 25.02❤️🔥💛💙", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео починається зі спини народної артистки України, яка зустрілася зі своїми рідними на вокзалі міста Магдебург, Німеччина. Вона відразу ж побігла до доньки Антоніни з обіймами.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

"Плачу разом з Ніночкою!", "Дуже щаслива за вас, що ви зустрілися", "Ніхто нас так щиро не чекає як мама", "Просто серце розривається від таких відео😭нам якнайшвидшої перемоги🙏", "Завжди здається, що всі сльози вже виплакали... але на такі відео знову градом", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко передбачила долю України не гірше, ніж Арестович: "Моя країна буде нести хрест"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала "нещасну російську культуру" на тлі геноциду українців у Бучі: "Гнаний великий російський балет"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко на тлі жовто-синього прапора заговорила про мирне небо над Україною: "Ще зовсім небагато"