Ще взимку стало відомо, що співачка Надя Дорофєєва офіційно оголосила про розрив з Дантесом. Тепер шанувальники з цікавістю стежать за її особистим життям, в мережі вже з'являлися її фото з новим бойфрендом.

А нещодавно вона зізналась у коханні Позитиву та розмістила відповідне фото у сторіс Іnstagram.

Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: скрин Іnstagram.com/stories/nadyadorofeeva

На фото Надя сидить поруч з Позитивом. Вони обидва у яскравих спортивних костюмах і мов два голуби притулилися один до одного головами.

"Люблю тебе та хочу, щоб ти був щасливий", - підписала світлину зірка. Потім вона запропонувала засипати співака поздоровленнями.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто зазначити, що Надя та Олексій Завгородній (Позитив) багато часу проводять разом. В мережі дуже часто з'являються їх спільні фото, на яких вони то тримаються за руки, то обнімаються. Все це дало підстави шанувальника вважати, що між ними романтичні стосунки, а особливо, коли стало відомо про розлучення Дорофєєвої з Дантесом.

Проте цього разу виявилось, що у Позитива 19 травня було день народження і співачка таким чином поздоровила колегу. Співаку та композитору виповнилося 33 роки.

Народився Олексій в Києві, з дитинства займався музикою. З 2010 року виступав у дуеті з Надею, групи "Время и Стекло" а з 2014 року співпрацює з продюсером та репером Потапом.

Нагадаємо, що переможець "Голосу країни-11" показав українцям, на що здатна Надя Дорофєєва: "Обожнюю".

До слова, Позитив, Лілія Ребрик, MamaRika і Женя Кот з "Танці з зірками" змусили жити 1600 діток: "Разом малювати мрії".

Раніше ми писали, що колишня Дантеса Надя Дорофєєва підготувала "сюрприз", поки друг шле їй сердечка: "Сподіваюся Позитив"