Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,2 мільйонів чоловік.

Подарунки від співачки фанати отримують і на Youtube, і на інших музичних майданчиках. Зовсім недавно Надя зізналася користувачам, що прийняла дуже важливе рішення - відправляти частину грошей, зароблених на Youtube з партнерської програми на потреби ЗСУ та українців.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Зараз Дорофєєва знову вирішила зробити сюрприз для своїх улюблених шанувальників.

"Незабаром покажу вам дещо особливе і дуже чуттєве... а поки ділюся одним з кадрів нашої атмосфери. Нашої, тому що це буде дует🤫", - пише Надя в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знімок зроблений в чорно-білих тонах. На тлі якогось замку. Вона стоїть збоку, в білому напівпрозорому вбранні, руками притримуючи голову. У коментарях відразу ж з'явилися її друзі - Даша Астаф'єва "віддала" їй своє сердечко, як і Ян Гордієнко.

Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram
Позитив і Дорофєєва, фото: Instagram

"Сподіваюся це буде Позитив🥺", "Юлія Саніна, ну 100%😍", "Буде дует з Пивоваровим?", "Це буде шикарно😍", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, колишня Дантеса Надя Дорофєєва показала напівголі ніжки на допомогу українцям: "Деталі знайдете під..."

Як повідомляв "Знай.ua", солістка "Віагри" Синецька попрощається з російським паспортом, щоб жити в Україні: "Буде дуже важко"

Знай.ua писав, Позитив зідзвонювався з Дорофєєвою відразу ж після її розлучення з Дантесом: "Впали уламки літака"