20 травня свій День народження відзначив український співак Арсен Мірзоян. Чоловік Тоні Матвієнко не тільки творчо підтримує Україну, а ще й справжніми чоловічими вчинками.

Також зять Ніни Матвієнко активно зайнятий і у волонтерській роботі.

У свій 44-ий День народження він вийшов на зв'язок з ведучими "Сніданок з 1+1", де розповів про цей день, свою допомогу Україні та свою нову пісню.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Зараз Арсен їздить до Європи, викуповує машину і набиває їх продуктами і допомогою для військових. Коли він привозить машину за місцем призначення, то завжди дає невеликий концерт для українських військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мірзоян родом із Запоріжжя, де зараз знаходиться його мама. Артист розповідає, що вона відчуває себе нормально.

"Я їй дзвоню, а вона відповідає "Я на сітках". Вона плете сітки. Ось я думаю днями до неї заїхати".

Розповів Арсен і про те, чи виходить в усоовіях війни і нон-стоп волонтерства писати пісні.

"Пишуться... Є пісня "Моя країна", є пісня з робочою назвою "Вальс. Ірпінь". Ми записали одразу чистовик, без чернетки. Тому що я не знаю, коли знову зможу з'явитися на студії з гітарою"

Нагадаємо, що зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян заспівав про те, без кого йому не жити: Тоні навіть близько немає.

Раніше ми повідомляли, що Ніна Матвієнко не стримала сліз від теплої зустрічі з донькою Тонею і онуками, стоячи на пероні вокзалу.