У ці непрості часи зірки шоубізнесу продовжують свою боротьбу на сцені. А останнім хітом стало патріотичне вбрання. Відомі співачки Тіна Кароль та Оля Полякова з'явилися на сцені у сукнях синього та жовтого кольорів.

Нещодавно Оля Полякова виступає із благодійним концертами в США, зокрема Маямі, Чикаго. Відео з концерту Оля Полякова розмістила у сторіс на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм.

Для сцени вона обрала вузьку сукню з глибоким декольте синього та жовтого кольорів. Кольори сукні розподілені вертикально, що візуально нагадає прапор України. Доповнює образ широкий пояс оздоблений блискучими стразами та накидка в таких кольорах.

Оля Полякова. Фото: скриншот сторіс Instagram

Не відстає від Олі й Тіна Кароль. Вона також активно гастролює по Європі з благодійними концертами. А не так бавно вона була в Японії, де для виступу вона обрала сукню синього та жовтого кольорів. Зазначимо що сукня Тіни Кароль легка, пишна, її кольори більш тендітні, нагадає вбрання принцеси. Проте за ідеєю подібна до сукні Олі Полякової: гамма кольорів вертикально розподіляється між синім та жовтим. Відео з концерту співачка розмістила у своєму Systagram.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

До речі, створила таку патріотичну сукню для Тіни Кароль український бренд українського бренду Lever Couture.

Варто зазначити, що обидві сукні неймовірно гарні, а співачки започаткували новий бренд патріотична сукня, варто сподіватися, що його підтримають й інші зірки.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла про сильну депресію, яку їй довелося пережити: "Розтоптана".

До слова, Віталій Козловський та Євген Кошовий показали перші кадри зі звільненого Харкова: "Незламний".

Раніше ми писали, що Оля Полякова в патріотичному вбранні стала втіленням статуї Свободи для українців: "Краса неймовірна"