Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, що їй довелося пережити депресію, яка тривала півтора місяця з початку війни. Цим зірка поділилася в програмі "Зірковий шлях".

Початок війни для Олі Полякової, як і для всіх українців, став великим потрясінням. Зірка зізналася, що перші півтора місяця вона перебувала в депресії і відчувала себе розтоптаною.

Оля. Полякова. Фото: скрін youtube
Оля. Полякова. Фото: скрін youtube

"Коли у мене з'явилася можливість допомагати і працювати, я знову знайшла "стрижень", тому що у мене його витягнули. Перші півтора місяця війни мене потрібно було заспокоювати, приводити до тями. Я не хотіла давати інтерв'ю, тому що я нічого не могла дати людям, ніякої підтримки, я була розтоптана, розшнурована, без стрижня, без хребта", - розповіла зірка.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зараз Полякова відчуває себе набагато краще, і триматися їй допомагає можливість працювати і робити щось на благо країни і людей.

І тільки можливість працювати, допомагати сьогодні мене тримає. Я сьогодні маю вже можливість говорити людям про те, що все буде добре, можу підтримати, допомагати", - розповіла співачка.

Раніше Знай писав, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як утримує психологічну рівновагу в умовах війни: "інше відчуття себе".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу стала куховаркою і майже нагодувала українських переселенців волоссям: "8 років війни не помічала".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш".