Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова вперше з початку війни випустили новий випуск програми "дорослі дівчатка". У своєму шоу ведуча розповіла, як зворушливо пройшло її прощання з чоловіком, коли вона з дітьми виїжджала закордон, тікаючи від війни.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова зняли перший за час війни випуск "дорослих дівчаток". Вони відзначили, що шоу вже зовсім не те, що було до російського вторгнення. У ньому відсутні жарти і легковажні історії. Зірки поділилися з глядачами тим, що їм довелося пройти за 85 днів війни.

Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube
Єфросиніна і Полякова. Фото: скрін youtube

Так, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як її проводив чоловік, коли вона з дітьми виїжджала закордон. Вона зазначила, що він пов'язав їй на руку стрічку в кольорах українського прапора і сказав, що зніме її сам, коли знову побачить її і дітей. Від таких спогадів телеведуча заплакала, а Оля Полякова поспішила її заспокоїти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка він повісив її собі в 2014 році, коли був Майдан і ніколи її не знімав. Він ходив з цим рюкзаком в подорожі, вона завжди у нього бовталася. І коли ми прощалися на кордоні він мені її пов'язав і сказав, розв'яжу, коли Побачимося", - поділилася Маша Єфросиніна.

Раніше Знай писав, друг Наді Дорофєєвої позитив відправив родича на війну з Росією: "Молюся за всіх хлопців".

Також ми писали, Тіна Кароль у Каннах показала, які Українки насправді, коштує більше 12 тисяч гривень: "Нна землі навіки".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".