Відомий комік Юрій Великий відзняв чергове відео, в якому висміяв російських окупантів. Відео він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Нове відео він назвав "Перехоплення СБУ". Актор надихнувся записами перехоплених розмов російських окупантів та трохи потролив їх. А допомогла йому створити дует акторка Анастасія Оруджова. Вона виконала роль дружини російського солдата. Робота потішила підписників.

На відео записана ніби розмова російського солдата з дружиною, яку геть не цікавить доля чоловіка, вона більш переймається матеріальними благами: побутовою технікою та телефонами.

Чоловік просить дружину, щоб вона його врятувала, кричить "спаси", на що вона іронічно відповідає: "Це добре, що ти молишся".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не обійшов увагою комік тему унітазу. В його версії, жінка називає його "великою білою штукою" та пропонує встановити посеред кімнати ще й накрити серветкою.

Також комік розкриває нюанси непростої долі російського солдата в Україні, проте його дружину мало турбує його життя, її більше цікавить телефон без кнопок.

В кінці солдат гине, проте жінку це мало цікавить, вона більше переймається подальшою долею телефону, який був в її чоловіка.

Підписники у захваті від роботи коміка. "Юрий, вы талант перевоплощения! 🔥🔥🔥🔥Огоніще! Чекаємо на нові відеосаязі з рашкою", пишуть вони.

Коментарі. Фото: скрин Instagram

" 🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂 бабушкина салфетка 👏👏👏 телефон без кнопок 👏👏👏😁😁😆😂🤣 ",- у захваті інший підписник.

Загалом, прихильники подякували акторам за нову роботу та зауважили, що чекають нових відео.

Нагадаємо, колега Григорія Решетника Сергій Костира "підмінив" друга в Україні, допомогу доставлено всім: "Кількість зростатиме".

До слова, копія Дженніфер Лопес? Ріта Ора змушує серце битися частіше, демонструючи новий гламурний образ.

Раніше ми писали, що переодягнені актори в Росії "виповзли" на сцену п'яні: подають "прекрасний" приклад дітям