Дружина українського музиканта Віктора Павлика, Катя Репяхова розповіла про біду, яка трапилася з сином Мішею в Ізраїлі. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова розповіла, що помітила у сина проблеми з ногою. Його коліно розпухло і доставляло дискомфорт. Спершу вона не звернула на це уваги, а потім згадала, що її сім'я схильна до небезпечного захворювання зі схожими симптомами.

Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube
Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube

"Я з ранку ще помітила, що коли беру Мішу на руки він плаче і ніжки виправляє. Я не поставилася до цього серйозно. Здавалося б, що тут такого ну болить коліно у дитини. Якби не один діагноз, який знайомий нашій родині, коли напухає ніжка. Ця хвороба передається через кров, бактерія, яка роз'їдає кістку. У Міші якраз є подряпина. У мене все життя пролетіло перед очима. Під вечір температура 37,5. Немає апетиту, кволий", - поділилася Репяхова.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Дружина музиканта звернулася за допомогою в клініку. Дитину оглянули і зробили висновок, що з ним все в порядку. Страшний діагноз, на щастя, не підтвердився.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Гірник згадала про моменти ідеального життя з Вовою Остапчуком до вторгнення Росії: "Буде ще краще".

Також ми писали, 47-річна Єва Лонголія з "Відчайдушних домогосподарок" затьмарила колег на червоній доріжці в скляній відвертій сукні.

Крім того, ми писали, синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться Путін: "Справжня патріотка".