Телеведуча Маша Єфроініна і співачка Оля Полякова давно є хорошими подругами. Це ні для кого не секрет.

Війна ненадовго розлучила їх, але вони знову зустрілися на концерті Олі Полякової в Німеччині, а потім і на зйомках нового випуску їх спільного шоу "Взрослые девочки".

Оля і Маша згадали, яким був для них ранок 24 лютого 2022 року, коли путін оголосив Україні війну і на нашу країну полетіли перші ракети і бомби.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото з соцмереж
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото з соцмереж

"Я пам'ятаю, як ти написала мені 24-го "Маруся, ти де?". Я сказала, що ми їдемо під Київ, у нас є така покинута дача, там живе собака і охоронець, але він поїхав і собака залишилася. Там є підвал",- згадує Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Оля і Маша є сусідками і живуть в Києві, безпосередньо в урядовому кварталі і в ті дні було незрозуміло, добре це чи погано.

"Це сечас ми розуміємо, що це було непогано. Але в той момент я думала, що якщо будуть бомбити. Особливо після того, як влучив снаряд у Міськвиконком у Харкові, особливо коли говорили, що насувається зачистка Києва",- говорить Полякова.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Оля і Маша довго міркували, тікати чи ні. У цьому вони зізнаються в ході своєї розмови.

"У Києві в цьому кварталі була тиша. Здавалося, що навіть птахи не літають. І ми виїхали під Київ", - з жахом ділиться телеведуча.

Полякова ж поділилася, що прокинулася від двох вибухів, але не зрозуміла, що це таке і лягла спати назад. І через годину няня її дітей увійшла в спальню і сказала, що почалася війна.

Оля безцільно ходила по будинку, не знаючи, що зібрати. Адже вона не вірила у можливість війни і не збирала тривожну валізку.

"Я не вірила ні секунди",- зізнається і Єфросиніна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни.

Раніше ми повідомляли, що синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться путін.