Відомий український музикант, виконавець авторських пісень і учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч осіб.

Сергій Бабкін бурхливо відреагував на недавні слова російського дипломата Сергія Лаврова про те, що "Україна це витратний матеріал і вона нікому не потрібна". Артист на адресу політика використовував ненормативну лексику і заявив, що витратний матеріал у нього в трусах, а також згадав про солдатів, яких рф відправила на вірну смерть в Україну.

"Витратний матеріал у тебе в трусах, убл@док. Більше 20 000 твоїх солдатів - ось твій витратний матеріал, про які ви вважаєте непотрібним говорити!! Весь світ зараз з Україною, мр@зь!" - написав Бабкін.

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" теж не стрималася і висловилася у відповідь на слова Лаврова, адресувавши йому декілька "ласкавих". Також гумористка зазначила, що правда завжди перемагає і говорити такі мерзенні фрази щодо України він не мав права.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Мерзотна тварюка, як можна було таке ляпати про ВЕЛИКУ КРАЇНУ🇺🇦?! ... Правда завжди перемагає! #Україна понад усе 💙 💛 Слава #ВСУ 💪" - написала Булітко.

Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко
Скріншот з Instagram, Вікторія Булітко

Нагадаємо, "Шевчук крутий": зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко не втрималася після виступу гкрту ДДТ

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Бабкін зі своєю головною "зброєю" в руках допомагає рідному Харкову і постраждалим: "Рятуємо життя людей"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала клоунаду, влаштовану в Маріуполі: без сліз і не поглянеш