Відомий український виконавець Дмитро Монатік подякував героям, які першими після бомбардувань приходять на допомогу українцям. Він опублікував ролик на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дмитро Монатік подякував рятувальникам, які докладають багато зусиль для порятунку українців. Він зазначив, що вони виконують важливу місію - зберігають життя мирних жителів. Співак нагадав, що перемога в цій війні це не тільки знищення окупантів, а й збереження життів людей.

Монатік, скріншот: YouTube
Монатік, скріншот: YouTube

"Перемога України в цій війні це не тільки знищення окупантів. Це і врятовані життя українців і українок. Я дякую від щирого серця героям рятівникам - наших вогнеборцям, які щодня рятують життя українців. Вони перші після обстрілів і бомбардувань приходять нам на порятунок", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дмитро Монатік заявив, що благодійний фонд зараз збирає кошти для допомоги рятувальникам. Необхідні гроші для засобів хімічного захисту. Співак закликав не стояти осторонь і допомогти зберегти життя героїв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, втомлена Оля Полякова через ураган ледь не запізнилася на концерт, але швидко зібралася з думками: "Наліплю вії і співати".

Також наш портал інформував, "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку потрібно весь час мусолити, цілувати": лідер групи ДДТ Юрій Шевчук дорікнув росіянам.

Крім того, наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".