Дружина відомого українського гумориста з творчого об'єднання "Студія Квартал-95" Євгена Кошового останнім часом проявляє велику активність в соціальних мережах, розміщуючи різні Курйозні новини і жарти з народу. На Ксенію Кошову в Instagram підписано трохи більше 45 тисяч осіб.

Ксенія Кошова не змогла пройти повз недавню новину про те, як затриманий проросійський політик Віктор Медведчук розповів про махінації колишнього президента Петра Порошенка, і звичайно ж, відреагувала на дану подію.

Віктор Медведчук, фото: скріншот з відео
Віктор Медведчук, фото: скріншот з відео

Дружина гумориста розмістила в Insta Stories фрагмент того самого відео, де Медведчук звинувачує Порошенка в причетності в крадіжці нафтопродуктопроводу і його торгівлі з росіянами енергоресурсами під час війни. Дівчина жартівливо звернулася до колишнього президента і заявила, що затриманий політик його вже чекає за гратами.

"Пееецяяяя!!!! Пееецяяяя!!! Тебе чекає ВіЦя!!!" - написала Кошова.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова

Також Кошова зробила кумедне порівняння Медведчука зі ждуном, одним з найпопулярніших персонажів мемів на просторах інтернету.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Кошова

Нагадаємо, Віктор Медведчук розповів про роль Петра Порошенка в каламутних схемах з "Л\ДНР"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Євгенія Кошового з "Кварталу 95" висміяла заяву окупантів про знахідку біолабораторії НАТО в Маріуполі: "А тепер увага"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Євгенія Кошового з "Квартал 95" показала, як росія саморуйнує свою культуру і спорт: "Футбол помер"