Після перемоги групи Kaluch Orchestra на Євробаченні популярність прийшла не тільки до учасників колективу, а й до мами соліста Олега Псюка - Стефанії, про яку і написана переможна пісня.

В одному зі своїх інтерв'ю пані Стефанія зізналася, що любить слухати українського виконавця Олега Винника. Журналісти не могли не уточнити у соліста Kaluch Orchestra цей делікатний момент.

Олег Винник. Фото: скріншот відео
Олег Винник. Фото: скріншот відео
Олег Винник. Фото: скріншот відео

"Шо? Бл*ть, вона що в натурі це сказала? Це фейк, то вона прикол з вас потягнула, ви напевно не поняли. Винника вона не слухає",- відкинув здогадки Олег Псюк.

У цьому ж інтерв'ю Псюку поставили питання про те, що люди кажуть, що виграла на Євробаченні не пісня Stefania, не творчість, а Україна, політика і ті переселенці, які відправляли смс-голоси за своїх.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Моя відповідь буде не етичною. Можна матюкатися? Гаразд, я не буду, тому що це розвіруситься. Пісня була на 5 місці у букмекерів до війни. У топ-5 потрапити - це теж багато значить. Коли шум роздувся, то більше людей почули пісню. Як маркетолог знаю, що якщо пісня не прикольна, то що ти з нею не роби - нічого не вийде",- розсудив соліст Kaluch Orchestra.

Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official
Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official

Нагадаємо, що Катя Осадча нажила собі конкурента: Олег Псюк з Kalush Orchestra запустив по всій Європі "панамковий " тренд.

Раніше ми повідомляли, що мама Олега Псюка чекала на дискваліфікацію Kalush Orchestra на Євробаченні: "За законом він не мав права".

Також стало відомо, що сопілкар Тимофій Музичук з Kalush Orchestra знайшов собі дівчину на Євробаченні: "Взяла мене в сексуальне рабство".