Злата Огнєвіч - головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого їй не вдалося побудувати міцну сім'ю з переможцем Андрієм Задворним.

Зараз упустимо всі подібні моменти, щоб відразу ж перейти до справи - виконавиця в Stories опублікувала знімок Дмитра козацького-глави пресслужби полку "Азов", більш відомого як Орест.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Це Орест, захисник "Азовсталь". Пам'ятайте про них щодня, наші герої повинні повернутися додому, в Україну. А ще він робив дивовижні фото під час оборони заводу, їх повинен побачити світ", - пише Злата в публікації.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У нього на сторінці багато пам'ятних знімків, від деяких з яких кров холоне в жилах.

Однак найбільш душевної не знайти-перед виходом з території "Азовсталі" чоловік задокументував останні миті в тиші, в напівзруйнованих ангарах, з сигаретою в зубах.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч викинула речі з "Холостячки", назавжди розпрощавшись з минулим: "Думала, що я не виживу"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч перетворилася на наречену, що втекла після невдачі з переможцем "Холостячки": "Нагадую секрет"

Знай.ua писав, медик-герой рятував пораненого побратима на "Азовсталі", але загинув сам: поставив на ноги сотні військових