36-річна Даша Астаф'єва - всіма відома українська модель Playboy і співачка.

Дівчина вже довела всім, хоча і не ставила собі таке завдання, що робить максимальне для Батьківщини, для простих громадян і для ЗСУ. Вона вже багато місяців знаходиться на кухні, чистить овочі і готує. А зараз вона не стрималася і поцікавилася у тих, хто зараз поза Україною, чи не заважає їм нічого...

Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

На знімку вона продемонструвала серйозний контраст між красиво приготованою кавою і брудними від роботи рукавичок.

"Люди, які зараз десь красіво на узбережжях переживають за стан країни, підкажіть, будь ласочка, чи правильно я все закомпонувала на фоточці?", - написала Даша Астаф'єва в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Даша Астаф'єва, скріншот: Twitter
Даша Астаф'єва, скріншот: Twitter

Даша Астаф'єва, фото: Twitter
Даша Астаф'єва, фото: Twitter

"Даша, ви топ! Все правильно, нехай не п*здять", "Ви мій краш, пані Дарія", "Какао на рослинному молоці?", "Я зараз майже на узбережжі, але не те щоб красиво і звичайно переживаю за країну. Вами, і тими, хто залишився в Києві дуже пишаюся. У вас все правильно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, як її собачки "мстять" зраднику України Медведчуку: "Приємна стабільність"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва втиснула пишні форми в тісний наряд і показала, як потіє з користю: "Три рази на день"

Знай.ua писав, красуня Даша Астафєва зізналася, що стало для неї порятунком під час війни: "Вчуся знову і знову"