Зовсім недавно в ЗМІ з'явилася інформація, що Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми готуються до повернення після того, як виїхали з росії з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Це було б досить дивним рішенням, бо вони добре влаштувалися в Ізраїлі. До того ж, Галкін дозволяє собі невтішні висловлювання на адресу Батьківщини. Якось нещодавно він прокоментував ракетні удари по Одесі, в ході яких загинуло три покоління сімейства - бабуся, мама і малюк.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Аллі Пугачовій вирішила відповісти її подруга, Надія Бабкіна, з якою у Примадонни донедавна були теплі стосунки. На одній з пресконференцій вона задалася нескромним питанням - вона досі не може усвідомити події - нібито людина (Алла Пугачова) отримує від держави шалену підтримку, жив там до недавнього часу, а потім просто взяв і втік закордон.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото: скриншот відео
Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото: скриншот відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Людина довгий час робить інтелектуальний внесок в країну. Але в гострій ситуації у нього всередині щось здригнулося. А у мене ось немає! Тому кожна людина в даній історії несе відповідальність за свої діяння", - заявляє Бабкіна.

Надія Бабкіна, фото: Instagram
Надія Бабкіна, фото: Instagram

Нагадаємо, Максим Галкін, що втік з росії, розповів, на що йде заради допомоги Україні: "Шукали можливості"

Як повідомляв "Знай.ua", "Гроші скінчилися?": Алла Пугачова назвала дату повернення в росію

Знай.ua писав, "Страждаєте без росії!": у мережі показали як змінилися Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі