Відома українська прима-балерина і суддя шоу" Танці з зірками "Катерина Кухар розповіла, що продовжує свою "художню дипломатичну місію" для допомоги Україні. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катерина Кухар відвідала американське місто Бельвю в рамках благодійного туру на підтримку України. Балерина зазначила, що вона виконала важливу місію - розповіла про біль українського народу.

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube
Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

"Щороку ми співпрацюємо з міжнародною академією балету.
Ще взимку ми подарували американським глядачам новорічну казку. І ми навіть не думали, що через пів року приїдемо сюди з благодійною місією — розповісти про біль українського народу через танець і допомогти нашій країні на The Best of IBT Gala", - зазначила балерина.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Кухар підкреслила, що зараз весь світ підтримує Україну, тому перемога неминуча і після неї країна стане ще сильнішою.

"Весь світ з нами! Весь світ бореться за довгоочікувану перемогу на всіх можливих фронтах. Ми переживемо цю страшну війну і станемо ще сильніше!",- додала Кухар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".