Відома українська співачка Камалія анонсувала нову пісню, присвячену тому, що відбувається в Україні. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram зірка зізналася, що запис треку викликав у неї сильне емоційне потрясіння.

Камалія активно веде свою сторінку в instagram і регулярно радує шанувальників яскравими знімками і відео. Так, цього разу виконавиця повідомила шанувальникам, що записала нову пісню про війну в Україні.

Скрін, відео YouTube Камалія
Скрін, відео YouTube Камалія

За словами Камалії цю пісню написала для неї дівчина з Харкова. Зірка зізналася, що їй було дуже складно емоційно записати трек. Багато разів доводилося зупиняти запис, тому що через слова співачку роздирала душевний біль і душили сльози.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Сьогодні записала нову пісню"війна". Для мене це була дуже важка робота в емоційному плані. Багато разів зупинялася і не могла далі співати через душевний біль і сліз. Цю пісню для мене написала дуже талановита дівчина з Харкова", - поділилася виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Оля Цибульська пішла зганяти зайві кілограми після зауваження сина про те, що вона поправилася: "Мам, може на дієту?".