Відомий український актор і учасник команди "Кварталу 95" Євген Кошовий не є активним користувачем соцмережі і досить рідко розміщує свіжі публікації для шанувальників, число які вже перевалило за 1 мільйон.

Євген Кошовий розмістив в Insta Stories кумедну нарізку кадрів з благодійного концерту для українських захисників, в якому брали участь багато зірок, включаючи Олександра Пікалова з "Кварталу 95" і самого Кошового, виконавця Олега Скрипку і Катерину Павленко з гурту Go-A.

Скріншот з Insta Stories, Євген Кошовий
Скріншот з Insta Stories, Євген Кошовий

Всі ці артисти зібралися разом, щоб підтримати бойовий дух військових, які щодня ризикують своїм життя заради України та її жителів.

На відеоролику є моменти з виступів знаменитостей, радості військовослужбовців, які були в захваті від уваги артистів. Бійці танцювали з ними на сцені, підспівували і сиділи на траві, вслухаючись в кожен рядок знаменитих пісень українських зірок.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, Євген Кошовий встиг залишити автограф одному з військовослужбовців, розписавшись на його рюкзаку.

Нагадаємо, що дружина Євгенія Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий у харківському метро розповів, чий Крим: "Людина підходить, питає"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" довела українців до мурашок пронизливими словами: "Можна чути без кінця"