Російський гуморист і актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт в Instagram і часто радує багатомільйонну аудиторію різними публікаціями з особистого і творчого життя, за якою в соцмережі стежить більше 9 мільйонів чоловік.

Як відомо, з початку війни Максим Галкін всіляко підтримує український народ фінансово і морально. За це він був засуджений своїми російськими шанувальниками і навіть представниками влади. Телеведучому заборонили виступати в рф, скасувавши його заплановані концерти. На даний момент він з дружиною Пугачовою і дітьми знаходиться в Ізраїлі.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Цього разу Максим Галкін розповів, що перевів гроші, зібрані з його концертів в Ізраїлі, українським біженцям в кілька благодійних фондів. Він зазначив, що зазвичай не розголошує те, що допомагає нужденним, але в світлі нинішніх подій він вважає за потрібне говорити про це, щоб якомога більше людей долучилися до благої справи.

Серед усіх фондів Галкін виділив один, який за його словами діє виключно в гуманітарних цілях, і закликав інших наслідувати його приклад і допомогти українському народу, який постраждав через росію. Більше того, артист заявив, що сподівається відновити свої концерти у росії, а зібрані гроші перерахувати біженцям.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я буду продовжувати допомагати біженцям з України. У мене буде багато концертів по всьому світу, сподіваюся і в росії. І в самі різні фонди я буду відправляти гроші. Вважають допомогу біженцям своїм обов'язком, як громадяна рф, який розділяє відповідальність за те, що відбувається", - сказав артист.

Нагадаємо, Максим Галкін, який втік з росії, розповів, на що йде заради допомоги Україні: "Шукали можливості"

Як повідомляв Знай.uа, "подруга" Пугачової Надія Бабкіна накинулася на дружину Макса Галкіна через втечу в Ізраїль: "А у мене ось немає"

Також портал Знай.uа писав, "Страждаєте без Росії!": у мережі показали як змінилися Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі