Українська співачка Камалія записала ще одну пісню, присвячену трагічним подіям, які зараз відбуваються в Україні, коли росія нещадно нищить наші міста та села і вбиває безневинних людей.

У новому пості в соцмережі Інстаграм Камалія виклала відео, де співає свою нову пісню про війну "Сльози". Авторами пісні стали люди, які на власні очі побачили жахіття війни.

"Пісня "Кулями", для мене написали чернігівський і харківські автори, які пережили жахи російської агресії. Коли її співаю ледь стримую сльози. Готуюся до запису. Надіюсь, що ви її скоро почуєте. Слава Україні.. @ntimas @nn_music_productions @alexpanayiofficial", - йдеться у повідомлені співачки. Камалія

Камалія, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія, instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше Камалія повідомила про запис нової пісні "Війна". Співачка зізнається, що для неї було невимовно важко працювати над цією піснею. Адже робота була важкою передусім в емоційному плані.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Для мене це була дуже тяжка робота в емоційному плані. Багато разів зупинялася і не могла далі співати через душевний біль та сльози. Цю пісню для мене написала дуже талановита дівчина із Харькова @ofliyanmusic Офліян Катерина.", - розповідає артистка. Камалія

Нагадаємо, Камалія інтригуюче обмовилася слівцем про зв'язок Кабаєвої з путіним: "У мене є деякі причини вірити"

Також ми писали, чоловік Камалії поділився зворушливою історією дружини до 45-річчя, починаючи з 2003: "Не можу повірити"

Нагадаємо, Камалія зізналася, як уряд Пакистану допомагав Україні у війні з росією, але приховував це: "Захур дав зелене світло"