Камалія - відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок - Арабелли і Мірабелли - і дружина мільярдера Мохаммада Захура.

Зараз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона виставила з чоловіком відео, в ході якого він протягом п'яти хвилин розповідає про життєвий шлях співачки. Все через її день народження, 18 травня.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

"Я просто не можу повірити, що минуло майже 19 років з тих пір, як ми з Камалією вперше зустрілися. У 2003 році я зустрівся з молодою, красивою, бурхливою, енергійною дівчиною, яка прагнула підкорювати своєю піснею", - повідомляє Мохаммад.

Потім він заявив, що в 2008 році вона стала найкрасивішою заміжньою жінкою планети. У вересні 2013 році вона народила їх принцес - Арабеллу і Мірабеллу - з тих пір її пріоритети в житті змінилися. У 2014 році вона повернулася в Україну, щоб брати участь у Революції Гідності. У цьому ж році вона зупинила всі свої концерти і виступи на російському телебаченні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

"Спасибі моїм рідним за такі прекрасні привітання! Ви мене надихаєте, робите найщасливішою кожен день❤️", - написала Камалія.

Нагадаємо, Камалія зізналася, як уряд Пакистану допомагав Україні у війні з росією, але приховувало це: "Захур дав зелене світло"

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія відверто розповіла, як пережила ранок, коли росія почала війну: "В нічній сорочці, розгублена"

Знай.ua писав, подруга Кіркорова Камалія розчарувалася в Філіпі, "видалив" її зі свого життя: "Не можу знайти"