Відома поп-співачка Камалія розповіла, який внесок її чоловік, бізнесмен Мохаммад Захур зробив в перемогу України і що його рідна країна передала ЗСУ.

Відповідну інформацію розмістили на офіційній сторінці програми "Ранок з Україною" в соцмережі Instagram. Камалія дала інтерв'ю ведучим Анатолію Анатолічу і Лілії Ребрик, в якому розповіла про допомогу Пакистану Україні. Як відомо, коханий співачки Мохаммад Захур є Британсько-українським підприємцем пакистанського походження, який володіє успішною компанією "ISTIL Group".

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

Відомо, що сама Камалія неодноразово надавала допомогу рідній країні, і фінансово, і морально, підтримуючи своїх співвітчизників. Українців давно цікавило, як реагує уряд Пакистану, рідна країна її чоловіка, на війну в Україні.

Виявилося, що Пакистан надав ЗСУ два винищувачі. Камалія пояснила, що чоловік дозволив їй про це розповісти, хоча раніше його країна не поширювала таку інформацію. Співачка також згадала й іншу допомогу, але без уточнень.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Захур дав мені зелене світло розповісти, бо вони це питання приховували. 2 літаки-винищувачі вони дали Україні допомагають, але не розголошують це", – відверто розповіла артистка.

Нагадаємо, Камалія відверто розповіла, як пережила ранок, коли росія почала війну: "У нічній сорочці, розгублена"

Як повідомляв Знай.uа, подруга Кіркорова Камалія розчарувалася в Філіпа, "видалив" її зі свого життя: "Не можу знайти"

Також портал Знай.uа писав, що Камалія знайшла провину у війні проти України у всіх росіянах: "Я стукалася..."