Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця популярного колективу "Время и Стекло", в якому вона була разом з Олексієм Завгороднім (Позитивом).

Всі пам'ятають співачку стрункою, молодою і сексуальною дівчиною, що демонструє свою фігуру практично в кожній сольній відео-роботі.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Однак мало хто знає, якою була Надя Дорофєєва в дитинстві. Це виправили її найвідданіші фанати, які знайшли знімок виконавиці зовсім юною дівчинкою.

На знімку вона постала з квітковими сережками, в рожевому піджаку і з бантиком на голові. В руках у неї тюльпани, а ззаду на стіні - дитячі малюнки, один з яких дуже схожий на прапор України через жовтий пляж і синє море.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Красуня🔥", "Така мила😍", "Вау, така милашка😍", "Напевно, все в дитинстві проходили цей чубок, який робила мама😂", "Красуня!""Яка милашка🥺", - пишуть користувачі в коментарях.

Зараз же, будучи дорослою дівчиною, вона не соромиться розсовувати ноги, а також демонструвати попу, груди в купальниках і інших шатах.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Дорофєєвою заявив, що повертається до Києва, але не один: "Зустрів людину"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотой?"

Знай.ua писав, головний герой України захотів лизнути Надю Дорофєєву, а та й не проти: "Обожнювати". Співачка зізналася, що вона обожнює Патрона, який завоював симпатію багатьох українців