Роман Свечкоренко - один з головних фаворитів другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Йому не вдалося домогтися її розташування через те, що в той момент у нього були незакінчені справи з розлученням. Але чоловік недовго сумував через відхід з проекту. Він знайшов собі дівчину - Валерію - і почав будувати майбутнє разом з нею.

Роман Свечкоренко. Фото: Instagram
Роман Свечкоренко. Фото: Instagram
Роман Свечкоренко. Фото: Instagram

Зараз про неї і поговоримо. Тим більше, зовсім недавно Лера виставила публікацію, в якій описала один зі своїх днів. Вона вирішила не ховатися де-небудь в Європі під час війни і покращувати власний бізнес. Дівчина зізналася, що останні кілька тижнів вони з Романом займалися пошуком упаковки для товару.

"Для мене дуже важливо, щоб мій магазин був не тільки про якість, але і про стиль. Хочу щоб ви відчували скільки дій я роблю для того, щоб все було з душею. Коли вибираю упаковку, тканину, кольори і все інше - відчуття ніби ділюся частинкою себе, це дуже радує!", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Лера Чернецька, фото з Instagram
Лера Чернецька, фото з Instagram

У цій публікації вона відмовилася від демонстрації свого тіла, як і в попередніх. Хоча раніше спостерігалася тенденція з показами попи, грудей.

Нагадаємо, колишній Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко розповів, про що не знає ні Арестович, ні путін: "Плювати на Україну"

Як повідомляв "Знай.ua", кохана "колишнього" Злати Огнєвіч Роми Свечкоренко жила з почуттям провини через війну: "Дякувати захисникам"

Знай.ua писав, "Плачу, тут без слів": Роман Свечкоренко показав, як проводжають загиблих Героїв України, поки росіяни спалюють своїх на місці