Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

На офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram розмістили кумедне відео з моменту її чергового концерту на підтримку України. У кадрі співачка стоїть на сцені, спілкуючись з глядачами після виступу, і розповідає, який чоловік, на її думку, є героєм.

Вона повідомила, що їй підходить чоловік з автоматом в руках, не голений і не митий. Слова артистки викликали хвилю сміху в концертному залі. Після Тіна Кароль заявила, що на сьогоднішній день всі дівчата хочуть вийти заміж за українських захисників, а позитивна відповідь людей в залі тільки підтвердила її слова.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні мій герой має бути: з автоматом, не бритий, не митий. Ось такий підходить. Сьогодні наші захисники найжаданіші чоловіки для шлюбу. Погоджуєтеся, дівчатка?" - сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла про результати своєї місії в Каннах: "Нам вдалося"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль знайшла, ким замінити Дана Балана - на місце цього волохатого пана хочуть всі чоловіки: "Степану пощастило"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль у Каннах показала, які українки насправді, коштує більше 12 тисяч гривень: "На землі навіки"