Український співак і автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною і досить успішною кар'єрою, крім іншого, є і активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями і розповідає все про своє насичене життя, за яким стежить 560 тисяч чоловік.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram розмістили фрагмент з недавнього концерту Артема Пивоварова на підтримку України. Артист розповів своїм слухачам про безмежну любов до України, яка існуватиме попри всі випробування, послані долею.

Також Пивоваров зазначив, що правда за нами і вже зовсім скоро всі будуть святкувати перемогу над росією, а ще сказав про те, що коріння має великий сенс і силу.

"До мурах! Послухайте, як влучно Артем Пивоваров говорить про любов до України 🌾 Ми завжди відчуватимемо своє коріння. Це те, що у нас не забрати 🇺🇦 @pivovarovmusic", - написали у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники заявили, як вони пишаються своїм кумиром і адресували йому безліч компліментів.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Артем Пивоваров пояснив, навіщо дає в Україні концерти навіть під час війни: "Ми точно знаємо"

Як повідомляв Знай.uа, "Перемога за нами": Артем Пивоваров відвернув українських військових від важких днів, влаштував цілий концерт

Також портал Знай.uа писав, що Артем Пивоваров розповів, як важливо цінувати буденні речі: "Будьте вдячні зараз!"