Відома українська співачка, радіоведуча і кума Дзідзьо Оля Цибульська несподівано знайшла вади в зовнішності і звернулася до шанувальників. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в instagram, де за нею стежить 780 тисяч шанувальників. Артистка регулярно розміщує цікаві фото і відео з життя, намагаючись хоч трохи відвернути фанатів від того, що відбувається в Україні.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Цибульська записала коротеньке звернення до шанувальників. Вона з'явилася в кадрі з макіяжем і зачіскою, зазначивши, що просто вирішила порадувати око українців своїм виглядом. Зірка додала, що давно не з'являлася "при повному параді", тому вирішила записати таку сторіс.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Так, в цьому сторіс немає ніякого інформаційного навантаження. Просто ви останніми днями бачите мене, як чмо в сторіс, а я буваю і нічого. Просто писали інтерв'ю і довелося намалюватися. Так що ось, Краса вам", - сказала Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".