Українська співачка Тоня Матвієнко прокоментувала чутки, які нещодавно активно ходили серед шанувальників, про розставання з Арсеном Мірзояном. Як насправді облаштує ситуація вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Після гучного розставання Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої з'явилися чутки про розрив ще однієї відомої української пари - Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко. Журналісти дізналися звідки пішли чутки і яка ситуація насправді.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Так, Тоня Матвієнко заявила, що чутки про розлучення з'явилися випадково через чиїхось припущень. Насправді вони з Мірзояном не розлучалися. Зірка додала, що не розуміє, як можна розлучитися з людиною, якщо ти з ним навіть не бачишся через війну.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Це блогери. У них було якесь відеоповідомлення і вони почали казати: "а ти чула, що Дорофєєва з Дантесом розлучилася?". Вони туди і нас і пішло поїхало. Якось воно підхопилося, чутки. Навіть мій піарник каже, потрібно напевно написати пост, що це чутки. Я говорила, та Мені все одно, а потім, думаю, треба написати. Багато навколо почали це писати і мене...це ж неправда. Я зробила сторіс, що не дочекаєтеся. Чоловіка не бачу і думаю, як можна було розлучитися", - розповіла Тоня Матвієнко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".