Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як для неї пройшов 91 день війни і як вона себе почуває. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова зазначила, що час, який в Україні триває повномасштабна війна складно назвати життям. Вона додала, що всі три місяці були сповнені болю за віднесені життя і зруйновані міста.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"91 день війни. 91 день існування, а не життя. 91 день сповнений тривоги, печалі і болю за віднесені життя, зруйновану інфраструктуру і розбомблені міста. 91 день страху і нерозуміння нашого майбутнього і майбутнього наших дітей. 91 день ненависті і злоби до всіх рашистів", - зазначила хореограф.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Але разом з тим Ілона Гвоздьова знайшла в цих трьох місяцях і хороші, позитивні моменти.

"91 день незламного духу українського народу проти рашистів. 91 віри в нашу армію, нашого президента і нашої неминучої перемоги України. 91 день нового життя в стані війни", - додала Гвоздьова.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми інформували, що скандально відома зірка серіалу" Школа "Ліза Василенко вимкнула українців: "У твоїй країні війна, а ти позуєш для..."