Відома співачка розповіла, через що їй довелося пройти у своєму житті, тому вона вважає, що звертатися за допомогою у теперішній час несоромно, а життєво необхідно. Своїми ініціативами вона поділилися на своїй сторінці в Іstagram.

Зі слів виконавиці, рік тому вона стикнулася з труднощами у житті і їй довелося звертатися за допомогою до психолога. А зараз, у ці непрості часи, в умовах воєнного стану, зрозуміло, як тяжко людям, самостійно, як і їй, впоратися дуже важко, особливо тим, хто втратив домівку.

"Мені страшно уявити, через що пройшло й досі проходить багато українців, скільки людей у депресії, із посттравматичним синдромом, скільки людей не можуть повернутися додому, тому що дому вже немає…", - пише вона.

Тому вона разом із командою започаткувала кілька ініціатив з допомоги людям, які опинилися у непростих життєвих обставинах. Серед них наступні:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще
  • Всеукраїнський кол-центр "Варожити" – безплатні консультації усім, кому тривожно, кризове консультування.
  • Онлайн-платформа "Розкажи мені" – цілодобово надає психологічну допомогу всім, хто відчуває тривогу, панічні атаки, близькі до депресії чи навіть на межі.
  • "Папа, поверь" – проєкт з порадами щодо того, як говорити з рідними з Росії про війну та доносити до них правду.
  • Платформа "Хаб стійкості" з сервісами для психологічної підтримки у кризовий час, безоплатні кризові консультації.
  • Психологічна підтримка "Перемога", де готові слухати, чути, розуміти кожного.
  • "Мindly" - платформа з надання психологічної допомоги онлайн.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва чужими словами нагадала про біль, від якого не позбутися: "Прокидаюся і не розумію".

До слова, українці знайшли Надю Дорофєєву в дитинстві - малятко і не змінилося: "Чубок від мами".

Раніше ми писали, що Володимир Дантес після розставання з Дорофєєвою заявив, що повертається до Києва, але не один: "Зустрів людину"