У 2019 році на всю Україну прогримів серіал "Перші ластівки". Це український молодіжний телесеріал-антологія. Кожен сезон задуманий, як самостійний мінісеріал з різними персонажами і локаціями, а також з власною сюжетною лінією.

Шанувальники картини переживали з героями всі і злети і падіння і з нетерпінням чекали виходу кожної наступної серії. Серіал став настільки популярним, що навіть транслювався в країні-агресорці росії в 2020 році.

"Перші ластівки", фото: Новий канал
"Перші ластівки", фото: Новий канал

Зараз популярність його пішла на спад, адже вихід 3 сезону так і не відбувся. Але ось героїв серіалу пам'ятають і досі. Як же змінилося життя улюбленців українців з антології "Перші ластівки".

Девізорів і Самчик, "Перші ластівки"
Девізорів і Самчик, "Перші ластівки"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кожна історія рано чи пізно добігає кінця. Так сталося і з шлюбом Максима Самчика (Федя Макаров) - актора серіалу Нового каналу "Перші ластівки". Після шести років стосунків він розлучився з актрисою Ангеліною Трандафіловою, зіркою серіалу "Новенька".

"Ми багато пережили за цей час. Змінилися, виросли разом. Я багато для себе зрозуміла і відкрила. Зрозуміла, яка я, якою можу бути і на що здатна, - розповіла Ангеліна. — Ми разом пройшли уроки, які повинні були пройти, і тепер наші шляхи розходяться. Кожного чекає свій щасливий шлях вперед! Я вдячна за кожен момент нашого спільного життя, за кожну подію! Максим - моя близька людина, і таким залишиться. Неможливо взяти і вирізати з життя людини. Та й не потрібно. Ми обидва - молоді, талановиті, красиві, вільні. Попереду нас чекає щось прекрасне, найкраще. Я в цьому впевнена!"

Максим Самчик і Ангеліна Трандафілова
Максим Самчик і Ангеліна Трандафілова

Актори почали зустрічатися в 2016 році. А в квітні 2020-го, в розпал карантину через пандемію COVID-19, одружилися. На жаль, їх шлюб тривав всього два роки.

А ось в іншого актора "Перших ластівок" — Максима Девізорова (Денис) - більш позитивні зміни в особистому житті. Нещодавно він одружився на актрисі Світлані Гордієнко. Пара розписалася в Дніпрі, на весіллі вони побачилися вперше з березня, адже Девізорів воює в лавах ЗСУ в Донецькій області.

Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля
Максим Девізоров і Світлана Гордієнко, весілля

Нагадаємо, що Джейсон Момоа боровся за неї: Ембер Херд зберегла роль в "Аквамені 2".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Мартинець з "Квартал 95" показав звичайний день українського водія, який шукає бензин.