Відома ведуча Катя Осадча взяла участь у каннському кінофестивалі, щоб привернути увагу світового селебреті по війни в Україні.
Про це зірка розповідає на сторінці в Іnstagram.

На думку ведучої, кінофестиваль, який відкривається в Каннах - це можливість привернути всього світу до війни в Україні та всіх жахіть, що відбуваються.

Катя Осадча в цьому році стала членкинею офіційної делегації Державної агенції з кінематографу та взяла участь у благодійному вечорі, на якому вже зібрано 1,5 млн грн на підтримку ЗСУ.

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

Франція серед тих країн де про війну в Україні потрібно кричати особливо голосно, адже споконвічна любов французів до російської культури зараз проявляється в наданні слова російській пропаганді. Попри всі відмови росіянам в присутності на цьогорічному фестивалі, для Серєбренікова зробили вийняток, а він на прес-конференції заявив, що російські солдати також потребують співчуття і підтримки, світ має пожаліти вбивць, ґвалтівників і мародерів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
Написала ведуча у своїй публікації. На її думку, зараз важливе кожне слово, розмова з медійниками, діячами культури та просто в побуті. Важливо не допустити думки в Європі про "не все так однозначно", - резюмувала вона.
Варто відзначити, що попри бездоганну фігуру та ніжний образ у легкій білій сукні, підписники відмітили сумний погляд ведучої.