Вівторок, 24 травня 2022 року - три місяці з моменту початку повномасштабної війни, розв'язаної рашистською Федерацією на території нашої країни.

З того моменту українці об'єдналися як ніколи. Блогери кардинально змінили русло своєї діяльності. Це ж зробили і актори, співаки, музиканти, телеведучі і так далі. Хоча виконавці все ж дають концерти: в Європі, в Сполучених Штатах Америки, навіть в нашій країні. І кошти віддають нужденним, включаючи ЗСУ. Юрій Горбунов вирішив висловитися, стосовно трьох місяців цього жаху, відчутного всіма і всюди.

Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо, фото з Instagram
Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо, фото з Instagram

"Досі не можу звикнути, що це сталося! Досі не можу дітям пояснити, чому змінилося наше життя і за що це нам! Згадую перший день війни, коли за вікном прилетіли перші ракети, а телефон о 5 ранку вже був переповнений повідомленнями - почалася війна! Нас бомблять! Думалося що це за кілька днів скінчиться! Можливо за тиждень!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згодом він додав, що зараз, звичайно ж, вже ніхто і не загадує, коли закінчиться війна. Однак кожен українець знає, що перемога безумовно буде за нами. Хоч і високою ціною...

Нагадаємо, Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо подарували військовим трішки щастя у непростий час для України: "Наш шлях до перемоги"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча "Світське життя" Катя Осадча не стримала сліз після слів дітей з Маріуполя: "Приїжджайте, море залишилося"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав Захисників України, які відновили територіальну справедливість: "Відважні герої"