Чоловік подарував Камалії на день народження мільйон євро, який вона витратила на будівництво житла для біженців з України.

Про це співачка розповідає в інтерв'ю програми "Зірковий шлях".

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Як відомо, завдяки своєму чоловікові, Камалія вважається найбагатшою співачкою України. А на свій 45 день народження співачка отримала від чоловіка солідний подарунок - 1 млн. євро, які вона вирішила витратити на будівництво житла для біженців з України в Німеччині.

Співачка розповіла, що за планами буде збудовано три будинки на 750 сімей. Це буде не просто житло, в цілий комплекс з дитячим садком та школою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я знаю як складно бути біженцями, знаходитись у таборах.

Зі слів зірки, зараз їм поступає багато заявок, в першу чергу отримають квадратні метри сім'ї з дітьми, які мешкали в Харкові, Маріуполі, Ірпені, Бучі, а внаслідок воєнних дій втратили житло.

Крім того, планується виділити півмільйона євро на матеріальне забезпечення біженців та оплату комунальних послуг.

Також ведуча поцікавилась, чи дійсно чоловік Камалії Захур купив винищувачі для ЗСУ. Камалія уточнила, що її необхідно уважно слухати. Винищувачі були подаровані не її чоловіком, а урядом Пакистану.

Нагадаємо, Камалія прогнулася під ударами війни - ледь стримує сльози: "Кулями".

До слова, Камалія інтригуюче обмовилася слівцем про зв'язок Кабаєвої з путіним: "У мене є деякі причини вірити".

Раніше ми писали, син Юлії Бортник відзначив красу дівчаток з Лондона, підкресливши, чим вони відрізняються від українок: "Я хоч побачив, як виглядають однолітки"