Відомий співак та чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян залишився в Києві та разом з волонтерами допомагає ЗСУ.

Співак розповів про життя під час війни в інтерв'ю програми "Зірковий шлях".

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Варто відзначити, що дружина співака Антоніна дуже болісно переживає розлуку та переживає, адже він допомагає ЗСУ та з волонтерами досить часто буває у місцях бойових дій.

Зі слів співака, з перших днів війни він вивіз дружину з дітьми на західну Україну. Його маленька донька дочка розуміла, що відбувається та чому потрібно кудись бігти. Маленька Ніна сказала:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вони нападають з неба.

Сам співак повернувся до Києва та активно допомагає разом з волонтерами українській армії - він доставляє автівки з-за кордону та гуманітарну допомогу.

Ведучій він розповів, що вже проїхав багато кілометрів з європи до України. Найбільша відстань, яку він подолав за одну поїздку - понад 2000 кілометрів.

У цей непростий час, він не полишає гітару та навіть написав пісню, рядки з якої він зачитав ведучій.

Співак також зауважив, що вже три місяці не бачив дружину. А нещодавно він зробив їй сюрприз - несподівано приїхав до дружини у Німеччину, де вона зараз. Від радості Антоніна ледь не виламала дівері джему, сказав він.

Загалом зіркова родина непросто переносить розлуку, проте роблять все можливе для перемоги.

Нагадаємо, співачка Тоня Матвієнко розплакалася під час інтерв'ю через Арсена Мірзояна: "Краще б ти не приїжджав".

До слова, зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, як його мама захищає ЗСУ в Запоріжжі: "Я на сітках".

Раніше ми писали, Тоня Матвієнко спалилася на гарячому з Арсеном Мірзояном: "Страшна розлука, туга за тобою неймовірна".