В мережі з'явилось ніжне фото відомої співачки Тіни Кароль з батьком.

Світлина оприлюднена на фан-сторінці в Instagram .

Слід зазначити, що батько Тіни Кароль Григорій Ліберман не публічна особа. За освітою він інженер, працював у будівельній компанії. Співачка небагато про нього розповідає, проте ця історія вразила до глибини душі.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Як розповідає співачка. Йому зараз 67 років й через воєнні дії міг би спокійно евакуюватися за кордон. Проте він прийняв рішення лишитися в Україні та боронити рідну землю. Чоловік приєднався до лав територіальної оборони.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Таке рішення Тіна важко пережила, проте вона зауважила, що це вибір її батька, вона поважає його.

Вражені цієї історії, шанувальники розмістили фото співачки з батьком. Варто зазначити, що Тіна на нього схожа. Чоловік виглядає набагато молодше свого віку.

На фото співачка ніжно притулилися головою до батька, який вдягнений у світлу сорочку та сірий в клітинку піджак. Шанувальники приємно вражені світлиною, нвавіює позитивні емоції та спогади.

У коментарях підписники зазначили, що її батько герой. А також побажали мирного неба та сто років життя.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, за якого чоловіка вийшла б заміж: "З автоматом, не бритий і не митий. Шанувальники здивовані.

До слова, Тіна Кароль розповіла про результати своєї місії в Каннах: "Нам вдалося", чого вдалося досягнути.

Раніше ми писали, Тіна Кароль та Оля Полякова: українські зірки на сцені започаткували новий тренд - патріотична сукня.