Українські зірки на міжнародному фестивалі забрали значну суму на підтримку кіно в Україні.

Про це стало відомо зі сторінки в Instagram “Голос країни”.

Від України на фестиваль поїхали популярні ведучі Юрі Горбунов, Катя Осадча та Олександра Заріцька, учасниця гурту KAZKA.

Як розповідала Катя, цього разу вони поїхали без знімальної групи з особливою місією — розповісти про трагедію України всьому світу.

Як написано в коментарі поруч фото з зірками, каннський фестиваль цього року дав можливість привернути увагу до України та жахам, які синять окупанти. На сьогодні важливе кожне інтерв'ю, кожна розмова в пресі.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Олександра Заріцька, фото з instagram
Олександра Заріцька, фото з instagram

На згадку зірки зробили спільне фото. Справа, як завжди, у робочому костюмі з метеликом стоїть Юрій Горбунов, який обіймає дружину в білій ніжній сукні. А поруч з Катею стоїть Заріцька.

Під час заходу, був проведений благодійний аукціон, під час якого було зібрано 50 тис. євро на підтримку кінематографа в Україні. Фінансова підтримка не буде зайвою.

“Понад 50 тисяч євро було зібрано вчора на вечорі-аукціоні в Каннах для підтримки українського кіно.”

Нагадаємо, Катя Осадча згадала, як почався її ранок в день російського вторгнення: "Не були готові".

До слова, ведуча "Світське життя" Катя Осадча не стримала сліз після слів дітей з Маріуполя: "Приїжджайте, море залишилося".

Раніше ми писали, а Горбунов знає? Катерина Осадча здивувала несподіваним бажанням: "Хочеться застрелити рашиста"