Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська заявила, що об'єднається з шеф-кухарем Володимиром Ярославським заради допомоги Україні. Незвичайним анонсом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Мартиновська заявила, що разом з Володимиром Ярославським організовує благодійну вечерю для того, щоб зібрати гроші на покупку автомобіля для ЗСУ на передову.

Ольга Мартиновська. Фото: Youtube
Ольга Мартиновська. Фото: Youtube

"Мої ярмарки на місцевому базарі переростають в речі побільше, сильніше і масштабніше. І допомога при цьому може бути більше! 8 червня ми з Вовчиком будемо готувати в замку під Прагою", - розповіла Мартиновська.

Мартиновська зазначила, що дуже рада компанії в особі Ярославського і додала, що відвідувачів чекає не тільки смачна їжа, а й інші приємні сюрпризи.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Красиве місце, талановиті українці, наша з Вовою нова їжа і єдина мрія-перемога! Нас підтримує національна збірна з футболу проведемо також аукціон з їх лотами! Не віриться, що Вовчик приїде. Хоч на день, але важливий день", - додала вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".

Крім того, ми повідомляли, Світлана Лобода знайшла, як допомогти українцям не словом, а ділом: "Неможливо".