49-річний співак Фоззі (Олександр Сидоренко) народився і виріс в українському Харкові. Там же була і створена група ТНМК, учасником якої він є.

В інтерв'ю проєкту "Розмова" Фоззі розповів, чому на його думку Харків вистояв перед російським наступом.

Вибухи у Харкові. Фото: Telegram
Вибухи у Харкові. Фото: Telegram

"Напевно вата не очікувала такої жвавої атаки, напевно вони б виходили зустрічати з квітами. Але тут спрацював тригер, який сильніше, ніж радянське минуле, тригер "наших б'ють". Я бачу це по реакціях тих, людей, які були з проросійською позицією. Моїх знайомих, однокласників... Вони "дали Добкіна", тому що Добкін несподівано став шанувальником ЗСУ. І, відповідно, ті харків'яни, які бачили себе частиною "руського міра" теж раптом зрозуміли... Краще пізно, ніж ніколи. Ті, хто орієнтувалися на росію і виїхали туди після початку активної фази війни",- міркує Сидоренко.

Фоззі вважає, що відсотків 30 харків'ян, прихильників росії, перевзулося з початку вторгнення 24 лютого, 30 відсотків залишилися на свої позиціях, а 40 - все одно ховаються на території України, але вважають винною в цьому Україну.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз лідер ТНМК переконаний, що десь 60% Харкова раніше, це була так звана "вата".

Фоззі, фото: Facebook
Фоззі, фото: Facebook

Фоззі переконаний, що те, що сталося з обороною Харкова - це заслуга сили і майстерності тільки ЗСУ.

У рідному місті у співака залишилися мама і теща.

"Тут слід розглядати все це в контексті залежності від нерухомості. Значна частина населення України не може залишити будинки і квартири",- пояснює це Фоззі.

Нагадаємо, що Фоззі з ТНМК звернувся до 92-ї бригади, що обороняє Харків: "Мати такі ЗСУ - найкраще, що могло статися зі світом".

Також стало відомо, що Фагот з ТНМК назвав популярне шоу "є*ля з зірками" і згадав, кому збирався врізати на сцені.