Надя Дорофєєва зняла нове відео, в якому звертається до глядачів та говорить, що кожен з нас робить все для перемоги. Аж раптом з'являється у кадрі Потап.

Такий запис з'явився в фан-акаунті співачки на сторінці Іnstagram.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Варто зазначити, що веде цю сторінку дівчина, яка зовнішньо дуже схожа на Надю. Спершу здається, що це і є Надя. Проте власниця акаунту попереджає, що вона фан й звати її не Надя, а Саша. Дівчина уважно слідкує за творчістю співачки та багато коментує її публікації.

На запису видно, як Надя сидить в автівці та на ніби звертається до шанувальників говорить:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Сьогодні ми єдині як ніколи.Кожна і кожен з нас робить все для нашої спільної перемоги. Хай наша мета надихає робити більше. Хай життя перемагає. Все буде Україна.

І перед фразою "Все буде Україна" раптово у кадрі з'являється голова Потапа. Явно, щось пішло не за планом. Побачити репера в той момент ніхто не очікував. Крім того, й сам Потап не чекав такого, у кадрі він був здивований.

Можливо, під час запису відео на телефон, Потап невчасно зателефонував Наді. А можливо - це був невдалий монтаж. У подробиці такого казусу у публікації не уточнюються.

Нагадаємо, Володимир Дантес чесно розповів, що з ним діялося всі дні війни: "5 днів ридав".

До слова, співачка Надя Дорофєєва звернулася по допомогу: "Не змогла впоратися самостійно".

Раніше ми писали, що Надя Дорофєєва чужими словами нагадала про біль, від якого не позбутися: "Прокидаюся і не розумію"