Український шоумен, ведучий, комік та актор Вадим Мічковський, якого більше знають, як Дядю Жору, вже не вперше жартує на тему дефіциту пального в Україні, підіймаючи настрій багатьом автовласникам.

Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм він виклав відео, на якому показав шалені перегони двох автомобілів. Дядя Жора пожартував, що водії здатні навіть на такі трюки, коли дізнаються про доставку пального на АЗС.

"Коли почув що на Wog приїхав бензовоз 😉😂 Ти знаєш кого відмітити) Діліться які ціни? Де?", - жартує він. Дядя Жора

Пост Дяді Жори, фото: instagram.com/dyadya_jora
Пост Дяді Жори, фото: instagram.com/dyadya_jora

Раніше Дядя Жора зізнався, що вже дуже сильно втомився від дефіциту пального в Україні, який виник внаслідок широкомасштабного вторгнення росії 24 лютого. За цей час було розбомблено багато нафтосховищ, що і спричинило таку ситуацію.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Кажуть топливо буде 70-80 грн… Підскажуть де купити коня… ?!) Чи топливо на крайняк😉😂", - пожартував він. Дядя Жора

Нагадаємо, Дядя Жора остаточно втомився від дорогого бензину на заправках: "Підкажіть де купити коня". Дядя Жора жартує, що при таких цінах на пальне, а також при його дефіциті скоро усім доведеться пересісти на інший "транспорт"

Також ми писали, Дядя Жора, який переніс інсульт, порадував українців поповненням у родині: "Ще одна дівчинка"

Нагадаємо, Дядя Жора показав Лукашенку "откуда на Белорусь готовилось нападение": "Які ще варіанти?"