Співачка Ірина Федишин разом з дітьми підтримала українських біженців в Італії. Глядачі плакали під час концерту.

Про це вона повідомила у сторіс в Іnstagram.

Співачка разом з синами приїхала до монастиря, яки знаходиться неподалік італійського міста Валенсія. В ньому розмістилися 230 біженців з України.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Варто зауважити, що через спеку дорога не була непростою, діти від втоми лягли на сидіння автівки. Ірина мужньо трималася в дорозі.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чоловік, який їх привіз до монастиря, дуже переймався долею українців та коли вони під'їхали до воріт, він радісно сказав "Ми це змогли" та уточнив, що люди з України чекають на підтримку, свято, концерту від Ірини.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Ірина Федишин виступила перед українцями, яке через війну змушені лишатися в Італії. Одна з пісень, яку вона заспівала, "Розстріляна весна", в якій розповідається трагедія розстріляної Бучі.

Сторіс. Фото: скрин instagram

У коментарях до фото одна з глядачок концерту написала:

Плакати не збиралась, проте сльози мимоволі потекли, згадуючи фотографії з Бучі (пісня по це місто).

Нагадаємо, Жанну Бадоєву звинуватили у роботі на росію: "Платить податки на країну, з якої щодня прилітають ракети".

До слова, Остап Ступка розказав про стосунки з дружиною та розлучення сина:"Декілька нервових спалахів у перші тижні "

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко розповіла про біду, що трапилася з нею: "Страшенно постраждало обличчя"