Остап Ступка залишається у Києві разом з дружиною, хоча психологічно - це непросто зараз

Про це відомий актор розповів в програмі "Зірковий шлях".

Богдан Ступка із сином Остапом
Богдан Ступка із сином Остапом

Як зізнався Остап, у перші дні психологічно було непросто. Йому й досі з трудом віриться, що таке могло статися. У перш кілка тижні у нього з дружиною було кілька нервових спалахів, сказав він. Поте Остап не покидає Київ, вважаючи, що рідні стіни гріють. його підтримує любляча дружина.

Актор каже, що треба навчитися відволікатися, саме тому він бере участь у творчих проєктах, займатися побутовими справами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розповів актор по нещодавнє розлучення сина Дмитра. на жаль, мати не дає можливості спілкуватися з онукою, проте рішення сина він підтримує. також просить його заспокоїтися, не звертати уваги на провокації. При цьому він підкреслив, що у них своя історія, проте стосунки з Богданою сподівається ще налагодити.

Крім того, актор каже, що докладає максимум зусиль, щоб достукатися до російських колег., а особливо тих, які мають українське коріння - Федора Бондарчука, Сергія Гармаша. Жодної відповіді він від них не дочекався і визнає: у сучасній "московії" є чимало "манкуртів".

Нагадаємо, Остап Ступка на шоу "Маска" зізнався, що дідусь йому таланту не передав: "Слон на ухо наступил".

До слова, українці розкрили Остапа Ступку в образі Кажана на "Масці": "Панове, як вам?"

Раніше ми писали, що Остапа Ступку не узнать - актер осуществил давнюю мечту.