Оля Полякова і Маша Єфросиніна зустрілися вперше за довгий час і подруги не могли не відобразити цю зустріч для українців. Вони зняли навые відео для проєкту "Взрослые девочки", в якому обговорюють проблеми всіх укранских жінок на своєму прикладі.

Останні 2 випуски, звичайно ж, повністю були присвячені темі війни, яку розв'язала в Україні росія.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Дівчата згадали, як на концерті одна з відвідувачок розповіла, що їздить до чоловіка на побачення до Львова і 15 років шлюбу заграли новими фарбами в цей час.

На відміну від неї, Оля і Маша не мають можливості бачиться зі своїми чоловіками.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У мене сексу немає вже 80 днів... У мене жодного разу в житті не було такої перерви в сексі",- зізнається Єфросиніна з істеричними нотками в сміху.

Оля Полякова на це помічає, що у неї була така пауза, але тоді вона виправдовувала себе роботою. Співачка стверджує, що це головне і теж нервово сміється, на що Маша відповідає: "Ну, заспокоюй себе, Ольчик".

Телеведуча підмічає, що чоловікам же ще важче в такі моменти.

"Я сподіваюся, що мій не такий вже молодий і у нього там нічого не просить",- каже Полякова і грізно смикає пальцем в камеру.

У той момент Маша заспокоїла себе думкою про те, що її чоловікові напевно також, як і їй, не до цього.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася тільки синьо-жовта стрічка: "Коли ми прощалися...".

Також стало відомо, що Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній про небажання жити: "Ї*ашив, як проклятий кінь".