Юрій Горбунов розмістив нову вигадку російських окупантів, які тепер розповідають, що все людство пішло з України, а Джо Байден не хто інший, як нащадок славного козака з Запоріжжя — Байди Вишневецького.

Ведучий та продюсер Юрій Горбунов вирішив посмішити українців, та розмістив ролик, який крутіть по росТВ. Чергова маячня вже не повторює ідею, що Ленін створив Україну, а говорить про категорично інше: "Вся історія людства почалась з України. А Байден не хто інакший, як нащадок Байди Вишневецького, і саме його пра-пра-прадіди передали на зберігання золото гетьмана Булоботка. На це золото була розпочата колонізація Америки, і за рахунок якого піднялась ця сама Америка", - говорить диктор на росТВ.

Кадри пропаганди рф. Фото: Instagram
Кадри пропаганди рф. Фото: Instagram

"Батько наш Байден, значить!", - написав у коментарі до відео Горбунов.

Прихильники Горбунова посміялися з нової маячні, яку придумали кремлівські казкарі, та відмітили, що чим далі, то вони дужче ненавидять українців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кадри пропаганди рф. Фото: Instagram
Кадри пропаганди рф. Фото: Instagram

"Представляю як сам Байден охринів, від цієї інформації", "А Байден знає свій родовід", "Батько наш Бандера, Україна мати", "Боже, що то кончене меле, вони вже так забрехалися з історією нашої держави, що вже й самі забули, що казали 3 місяці тому", "А як же історія - шо Україну придумав Ленін?", "Дурдом на выезде", - написали у коментарях шанувальники Горбунова.

Скриншот коменатрів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", литовський телеведучий Андрюс Тапінас зібрав 2 млн євро на Bayraktar для ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Григорій Решетник "перетворив" президента Зеленського на Халка і Доктора Стренджа.