Григорій Решетник - всіма відомий український телеведучий, головна особа романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" на каналі СТБ.

Зовсім недавно чоловік виїжджав до Польщі, зараз він разом з родиною повернувся назад до Києва. І в Stories поділився досить несподіваним і класним проектом, пов'язаним з президентом Володимиром Зеленським.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

"Мої друзі запустили потужний NFT-проект із зображенням нашого Президента! Зароблені кошти підуть на підтримку нашої армії і народу! Я обов'язково підтримаю цей проект! Перегляньте інформацію і також закохаєтесь!", - йдеться в публікації.

На ній зображений Володимир Зеленський, проте в мультяшному вигляді, в костюмі супермена. На тлі "Батьківщина-Мати" і український прапор.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Григорій Решетник, скріншот: Instagram Stories
Григорій Решетник, скріншот: Instagram Stories

Слідом Григорій Решетник поділився посиланням на Instagram цієї команди, де можна побачити відео з главою держави. Там у нього вже трохи більше образів. Наприклад, можна побачити, як Володимир Зеленський опинився в костюмі Доктора Стренджа, Халка, Термінатора в зеленому тілі і в інших.

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника Христина зізналася, що робила протягом 3 місяців війни: "Мене охопив такий Вселенський страх"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник, перебуваючи в самому серці України, заявив про непохитну віру в перемогу: "Нікому не віддамо, навіть часточку"

Знай.ua писав, Зеленський підтримав петицію українців - з Росією впровадять візовий режим